Convocatòria: Programa ICREA Acadèmia (2013)

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha convocat el Programa ICREA Acadèmia 2013, el qual té la  finalitat d’incentivar i recompensar l’excel·lència investigadora del personal docent i investigador (PDI) doctor amb vinculació permanent a les universitats públiques de Catalunya. Es tracta d’un programa d’intensificació de la recerca destinat exclusivament al professorat universitari que està impartint docència i que es troba en fase plenament activa i d’expansió de la seva activitat.

El nombre màxim de candidats que poden ser reconeguts com a investigador ICREA Acadèmia en aquesta convocatòria és de 30 investigadors. El programa té una durada de 5 anys, i per a cada investigador reconegut com a ICREA Acadèmia, comporta:
–  Un premi personal de 16.000 euros (quantitat bruta) de lliure disposició.
Un ajut de 20.000 euros per a la universitat a la qual pertany l’investigador que s’haurà de destinar a projectes de recerca relacionats amb la seva activitat, i molt especialment, a la contractació de personal que permeti rebaixar la tasca docent del premiat.
–  Un cànon de 4.000 euros per a la universitat a la qual pertany l’investigador per la participació en la gestió del programa.

El termini de presentació finalitza el 21 de gener de 2014, i les sol·licituds únicament es poden presentar mitjançant l’opció Apply accessible al final de les bases del Programa ICREA Acadèmia 2013.

Per a més informació sobre les convocatòries d’ICREA podeu consultar les diverses entrades publicades al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter