Convocatòria: Beques i ajuts per a la formació i contractació de personal investigador novell, dins l’àmbit de l’educació física i l’esport i les ciències aplicades a l’esport (2014)

L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) ha obert la convocatòria de l’any 2014 per a la concessió i renovació de beques i ajuts per a la formació i contractació de personal investigador novell, dins l’àmbit de l’educació física i l’esport i les ciències aplicades a l’esport. En concret, s’han obert 3 ajuts nous per a la contractació de personal investigador novell i 8 ajuts de renovació anual. L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) participarà en la gestió i tramitació dels ajuts, com a entitat col·laboradora.

Els destinataris són estudiants de doctorat que realitzin tesis doctorals en grups de recerca. Els 3 anys de la beca es desenvoluparan sota la forma de contracte. D’altra banda, es renovaran els ajuts dels candidats que hagin gaudit d’una beca dins d’aquest mateix programa durant l’any 2013 i que encara no hagin gaudit de la totalitat del programa.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 3 de gener de 2014. Cal presentar la documentació als registres generals de l’INEFC i l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter