Convocatòria: Ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2014)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria dels Ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR 2014). L’import total destinat a aquesta convocatòria és de 21,6 milions d’euros per al període 2014-2016. L’objectiu és donar suport als grups de recerca de Catalunya que treballen en les diferents àrees científiques, per tal de reconèixer i promoure la recerca de qualitat, la transferència de coneixement i la internacionalització de les seves activitats científiques.

La convocatòria preveu, en una primera fase, el reconeixement dels grups de recerca que compleixin els requisits per a cada modalitat i, en una segona, l’avaluació de tots els grups que permetrà l’atorgament de finançament en funció de la puntuació obtinguda. L’import màxim subvencionable serà de 8.000 euros per doctor membre del grup durant el període dels 3 anys.

Aquesta convocatòria comprèn dues modalitats de grups:

1) Grups de Recerca Emergents (GRE): grups amb una trajectòria breu de treball conjunt però amb el potencial per a esdevenir grups de referència consolidats en el seu àmbit. Un grup només podrà tenir la condició d’emergent durant el període d’una convocatòria.

2) Grups de Recerca Consolidats (GRC): grups amb una trajectòria de treball conjunt consolidada, que hagi permès desenvolupar una activitat científica estable i aconseguir resultats i aportacions reconegudes dins el seu àmbit.

Les sol·licituds s’han d’emplenar per via electrònica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya. El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 19 de desembre de 2013 fins al 3 de febrer de 2014, ambdós inclosos.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter