Convocatòria: Ayudas para contratos Ramón y Cajal (2013)

La Secretaría de Estado de I+D+i ha obert una nova convocatòria de les Ayudas para contractos Ramón y Cajal. Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa Estatal de Promoción del Talento y su Empleabilidad en I+D+i del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). Aquests ajuts s’adrecen a promoure la incorporació d’investigadors amb una trajectòria científica destacada a centres d’R+D.

Igual que a la convocatòria anterior, s’ofereix un màxim de 175 ajuts amb una durada de 5 anys per a la contractació laboral de doctors a centres espanyols, amb un pressupost global de 54 milions d’euros. Els ajuts, 33.720 euros per any, es destinen a cofinançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social dels investigadors contractats, a més d’un ajut addicional de 40.000 euros per executar en 4 anys per cobrir les despeses directament relacionades amb l’execució de les activitats de recerca. Addicionalment hi haurà un ajut per a la creació de llocs de treball de caràcter permanent, amb 100.000 euros per cada plaça.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de sol·licitud finalitzarà el 6 de febrer de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest Blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter