Revista «Quaderns Agraris»: Nou Número

«Quaderns Agraris» és la revista periòdica de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), adscrita a la Secció de Ciències Biològiques (SECCB). Aquesta publicació està dedicada als treballs i articles de temes relacionats amb l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura, preferentment catalanes. Recentment, s’ha publicat en accés obert el número 35 (desembre 2013).

La ICEA és una entitat científica, tècnica, cultural, de reflexió, d’estudi i de debat de les diferents temàtiques de l’agricultura, la ramaderia i la silvicultura catalanes i del món rural. La publicació es va iniciar l’any 1980 com a mitjà d’expressió dels socis d’aquesta institució.

Per més informació podeu consultar el lloc web de la ICEA, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter