Convocatòria: EQUIPA. Equipamiento en Parques Científicos y Tecnológicos (2014)

En el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), la Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria EQUIPA per a l’any 2014 amb l’objectiu de finançar l’adquisició d’equipament científic i tecnològic. La convocatòria s’adreça a entitats privades instal·lades a parcs científics i tecnològics per promoure una recerca de qualitat que impulsi el desenvolupament d’activitats empresarials d’R+D altament competitives. Per tant, els destinataris de la convocatòria són empreses, centres tecnològics privats i centres privats de suport a la innovació tecnològica.

El pressupost global és de 40 milions d’euros en préstecs, que s’utilitzaran per a finançar compres d’equipament per un mínim de 50.000 euros durant l’any 2014. Es poden finançar l’adquisició i instal·lació de l’equipament, així com els programes i aplicacions informàtiques especialitzades que siguin necessàries.

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de sol·licitud finalitzarà el 24 de gener de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter