Investigadors catalans reben 6 dels 8 ajuts «Proyectos Europa Excelencia»

UELa Secretaría de Estado de I+D+I ha publicat la resolució de la convocatòria 2013 de l’acció de dinamització «Proyectos Europa Excelencia», inclosa en les actuacions del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). S’han concedit 8 ajuts amb un import total de 548.00 euros, tot i que el pressupost inicial era d’un milió.

L’objectiu és impulsar la internacionalització de les activitats d’R+D, enfortir el lideratge internacional dels grups espanyols i potenciar la participació en els programes de l’European Research Council (ERC). En concret, aquesta convocatòria finança parcialment les actuacions relacionades amb les propostes  avaluades positivament a la convocatòria 2013 de les ERC Starting Grants però que per raons pressupostàries no s’han pogut finançar. El termini d’execució de les actuacions serà d’un any.

Catalunya ha rebut 6 ajuts i Madrid 2, fet que torna a demostrar el lideratge català a les prestigioses convocatòries de l’ERC. El repartiment institucional ha sigut el següent:
a) Catalunya
– Institut Català d’Investigació Química (ICIQ)
– Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC)
– Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)
– Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
– Universitat de Barcelona (UB)
– Universitat de Girona (UdG)
b) Madrid
– Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares (CNIC)
– Fundación IMDEA Materiales

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter