Convocatòria: Ajuts per fomentar la renovació dels contractes del personal investigador novell (FI-ICIP 2013)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts destinats a universitats i a centres de recerca per a fomentar la renovació dels contractes del personal investigador novell (FI-ICIP 2013). L’objectiu és regular els ajuts destinats a universitats i a centres de recerca per a fomentar la renovació dels contractes del personal investigador novell per segon o tercer any consecutiu. L’import màxim de l’ajut destinat a renovar el contracte de cada persona investigadora és de 12.240 euros.

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) és una entitat de recerca, de divulgació i d’acció les finalitats de la qual són promoure la cultura de la pau en la societat catalana i en l’àmbit internacional. Amb aquesta convocatòria, l’ICIP vol apropar el personal investigador novell a la realitat del món professional. Els sol·licitants d’aquests ajuts podran ser les universitats que formen part del sistema universitari català i els centres de recerca de Catalunya que tinguin capacitat per contractar.

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 28 de febrer de 2014. La gestió es pot realitzar telemàticament a través del Portal de serveis i tràmits de l’AGAUR o bé es pot presentar en format paper en el registre de l’agència.

Per més informació podeu consultar les bases de la convocatòria FI-ICIP 2013 al lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter