Convocatòria: Ajuts per incentivar la participació i el lideratge d’entitats amb seu a Catalunya per esdevenir co-location centers (CLC 2014)

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d’Ajuts per incentivar la participació i el lideratge d’entitats amb seu a Catalunya per esdevenir co-location centers (CLC) d’una comunitat de coneixement i innovació (KIC). Els ajuts s’integren dins el marc de les futures convocatòries dels programes de finançament de la recerca i la innovació de la Unió Europea (UE).

Les KIC (Knowledge and Innovation Community) són l’instrument de l’European Institute of Innovation and Technology (EIT) per transformar les idees i el coneixement en valor, en forma de nous productes i nous serveis. Les KIC es componen de co-location centers, que són indrets on es reuneixen persones de diferents organitzacions, sectors i disciplines que interactuen per accelerar la transferència del coneixement i aconseguir crear un centre regional o nacional d’excel·lència científica i innovadora.

La convocatòria d’ajuts es divideix en dos àmbits temàtics:

1. CLC KIK alimentació: Food4Future sustainable supply chain from resources to consumers.
Pressupost màxim: 130.000 euros per sol·licitud

2. CLC KIK salut i benestar: Innovation for healthy living and active ageing.
Pressupost màxim: 170.000 euros per sol·licitud

El termini de presentació de sol·licituds (per ambdós àmbits) és fins al 6 de febrer del 2014. Els documents s’han de presentar telemàticament a través del Portal de serveis i tràmits de l’AGAUR i en format paper al registre de l’agència.

Per més informació podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter