Convocatòria: Subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública (2013)

EAPCL’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha obert la convocatòria 2013 de les Subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública. El propòsit és atorgar subvencions per a la realització de treballs de recerca originals en l’àmbit de la gestió pública, el dret públic, l’organització administrativa, l’economia del sector públic i la funció pública. Amb aquests ajuts es pretén augmentar l’eficiència en la gestió dels serveis públics així com impulsar el coneixement empíric sobre les administracions públiques i el coneixement comparat.

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) actuarà com a entitat col·laboradora en la tramitació i el pagament de les subvencions previstes, amb un import total màxim de 70.000 euros. Cada projecte se subvencionarà amb un màxim de 10.000 euros. La data màxima de presentació de sol·licituds serà el 6 de febrer de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’AGAUR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter