Màster universitari de Gestió Estratègica de la Informació i el Coneixement a les Organitzacions (GEICO) de la UOC

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) iniciaran, el mes de febrer de 2014, la docència del Màster Universitari en Gestió Estratègica de la Informació i el Coneixement a les Organitzacions (GEICO). Aquesta nova titulació té com a temes clau la innovació, la intel·ligència estratègica, l’e-research, la propietat intel·lectual i les xarxes territorials.

El Màster GEICO es focalitza en la formació dels perfils professionals següents: directius i comandaments d’R+D, analistes d’intel·ligència empresarial; i directius i comandaments de departaments d’innovació. Val a dir que els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC formen part de la xarxa acadèmica internacional Information Schools i part del professorat pertany al grup interdisciplinari de recerca Knowledge and Information Management in Organisations (KIMO).

Per informació més detallada del Màster GEICO podeu consultar el lloc web de la UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter