Convocatòria: Acciones de Programación Conjunta Internacional (2013, 2n termini)

En el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), la Secretaría de Estado de I+D+i ha obert el segon termini de la convocatòria 2013 de les Acciones de Programación Conjunta Internacional. Dins del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, la convocatòria finançarà projectes de recerca en col·laboració europea i/o internacional. Es pretén finançar la part estatal dels projectes que han concorregut a convocatòries internacionals conjuntes, en àrees específiques i que demostrin un valor afegit de la col·laboració internacional.

En concret, les convocatòries internacionals conjuntes que hi estan implicades són les següents:
Transnational Plant Alliance for Novel Technologies-towards implementing in the Knowledge-Based Bioeconomy (Plant-KBBE)
Materials World Network (MWN)
European Research Area-Net (ERA-NET)
European Nanoelectronic Initiative Advisory Council Joint Undertaking (ENIAC JU)
Joint Programming Initiatives (JPI) on Cultural Heritage and Global Change
Water Challenges in a Changing World Joint Programming Initiatives (Water JPI)

El termini d’execució i el finançament pot variar segons el programa internacional en el qual s’emmarqui el projecte. Ara bé, el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 de març de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter