Conferència: «Els reptes del big data en bioinformàtica»

La plataforma  Bioinformatics Barcelona (BIB), creada per a impulsar la formació, la recerca i la transferència tecnològica en bioinformàtica, organitza, en col·laboració amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), la conferència «Els reptes del Big Data en Bioinformàtica». La conferència s’emmarca en un context de creixement explosiu de la informació biològica on es fa necessari extreure’n valor, i on l’emmagatzemament, gestió i processament de les dades esdevé un gran repte. L’acte tindrà lloc el dimecres 12 de febrer, a les 17 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

En aquesta conferència, Jordi Torres, catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya Barcelona Tech, presentarà una visió global i els reptes actuals de les anomenades big data (macrodades). Es tracta d’una nova àrea d’investigació que té l’objectiu d’aportar solucions a les noves necessitats que se plantegen en el món de la bioinformàtica.

Per més informació sobre la plataforma BIB podeu consultar l’entrada, publicada el 18 de novembre de 2013, al Blog de l’OR-IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter