Convocatòria: Ayudas a infraestructuras y equipamiento científico-técnico (2013)

Infraestructures CTLa Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria 2013 per a la concessió d’Ayudas a infraestructuras y equipamiento científico-técnico en el marc del Plan Estatal de Investigación Científica, Técnica y de Innovación (2013-2016). La finalitat de la convocatòria és l’adquisició, manteniment i millora d’infraestructures i equipaments científics i tecnològics, preferentment d’ús compartit.

Els beneficiaris poden ser organismes públics d’investigació, universitats públiques, instituts universitaris i altres centres públics d’R+D. La quantitat màxima destinada a la convocatòria és de 200 milions d’euros per al període 2014-2015, en forma de subvencions, bestretes reemborsables i préstecs. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 25 de febrer de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter