Jornada: «Internet i les eines de Social Media en la comunicació de la ciència»

Jornada InternetLa Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya organitza la jornada «Internet i les eines de Social Media en la comunicació de la ciència» que tindrà lloc en el marc de la Social Media Week Barcelona. La jornada coincideix amb la commemoració dels tres-cents anys dels fets de 1714 i s’inclou en la programació del Tricentenari. L’acte tindrà lloc el dijous 20 de febrer a les 19.30 hores a la Sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). L’assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia.

La jornada reunirà a experts de companyies com Google, Yahoo i la BBC i a destacats científics en actiu, periodistes especialitzats en ciència, responsables de comunicació d’universitats i centres de recerca. Les qüestions que s’hi tractaran giraran al voltant de temes com els continguts a la xarxa; la divulgació de la ciència; la innovació i tendències futures d’Internet; les possibilitats de les xarxes socials per a comunicar ciència; entre d’altres.

Per a informar-vos en detall dels ponents que hi intervindran, podeu consultar el lloc web de la Jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter