Convocatòria: Ayudas para contratos de personal técnico de apoyo (PTA 2013)

En el marc del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), la Secretaría de Estado de I+D+i ha obert la convocatòria 2013 de les Ayudas para contratos de personal técnico de apoyo (PTA). L’objectiu és la contractació laboral de personal tècnic de suport per a l’ús d’equipaments, instal·lacions i altres infraestructures d’R+D+I per augmentar i millorar les seves prestacions. La titulació requerida és de tècnic superior en el marc de la formació professional del sistema educatiu.

Es concediran un màxim de 180 ajuts per a contractes laborals de 3 anys de durada. La quantitat anual dels ajuts és de 12.000 euros per cofinançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social dels tècnics contractats. El pressupost global és de 6,48 milions d’euros (la convocatòria anterior era de 8,16 milions).

Les sol·licituds de participació són presentades pels centres d’R+D, que incorporen els tècnics candidats. El termini de sol·licitud finalitzarà el 27 de febrer (per als tècnics) i el 10 de març de 2014 (per als centres).

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter