Convocatòria: Ajuts a projectes de recerca sobre malalties neurodegeneratives de la Fundació La Marató de TV3 (2013)

Marató 2013La Fundació La Marató de TV3 obre la convocatòria d’Ajuts a projectes de recerca sobre malalties neurodegeneratives (2013). Els treballs que resultin seleccionats es finançaran amb els fons recaptats en La Marató 2013, uns fons que, provisionalment, se situen en 9,5 milions d’euros. La xifra augmentarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta edició del programa.

La convocatòria 2013 està oberta a treballs de recerca sobre malalties neurodegeneratives que es desenvolupin en un únic centre de recerca amb seu a Catalunya, o bé de manera conjunta amb diferents institucions espanyoles i estrangeres, sempre amb la coordinació d’un centre català.

Els ajuts no superaran els 200.000 euros per als projectes en què participi un grup únicament; 300.000 euros per a aquells en què participin dos grups, i 400.000 euros per als de tres o més grups. En el cas de projectes coordinats, cap dels equips participants podrà sol·licitar més de 200.000 euros.

Els projectes presentats en la convocatòria seran sotmesos a un procés d’avaluació, de provada transparència i rigor, que duran a terme científics d’àmbit internacional experts en malalties neurodegeneratives. El procés serà coordinat per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

La durada de referència dels projectes és de 3 anys, però s’admetran projectes d’una durada màxima de 5 anys, si es justifica degudament. El termini de sol·licitud finalitzarà el dia 7 d’abril de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Fundació La Marató de TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter