Jornada de commemoració del 50è aniversari de la mort de Rafael Patxot i Jubert (1872-1964)

Any PatxotL’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha organitzat una Jornada de commemoració del 50è aniversari de la mort de Rafael Patxot i Jubert (1872-1964), un destacat meteoròleg, mecenes, bibliòfil i humanista català de la primera meitat del segle XX.

La jornada se celebrarà el dijous 20 de març, a les 18 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’IEC. L’acte s’iniciarà amb els parlaments de Joandomènec Ros, president de l’IEC, i de Josep Enric Llebot, membre de l’IEC i secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Manuel Castellet, membre de l’IEC i comissari de l’IEC per a l’Any Patxot, presentarà el llibre «Rigor científic, catalanitat indefallent. Rafael Patxot i Jubert (1872-1964)», i es pronunciaran les conferències «Rafael Patxot, mecenes de l’Institut d’Estudis Catalans», de Josep Massot, membre de l’IEC, i «Rafael Patxot meteoròleg», de Josep Batlló, professor de la Universitat de Lisboa. L’acte es podrà seguir en directe a través del lloc web de l’IEC.

Una resposta a Jornada de commemoració del 50è aniversari de la mort de Rafael Patxot i Jubert (1872-1964)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter