Taller: «Comunicació i posicionament de l’activitat d’R+D+I: Com, quan i on?» a la UOC

L’Oficina de Suport a la Recerca i la Transferència (OSRT) de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), organitza el taller «Comunicació i posicionament de l’activitat d’R+D+I: Com, quan i on?», que s’inclou en el cicle de xerrades «Dijous amb l’OSRT». L’acte és gratuït i tindrà lloc el 27 de març, a les 10.30, a la sala -1H i -1B de la Seu 22@ de la UOC.

En el taller es tractaran qüestions referents a com abordar la comunicació d’un projecte de recerca; on s’han de destinar esforços; els canals i productes de comunicació adequats segons els públics objectius; la freqüència amb què es planifiquen les accions; i com cal interaccionar amb els mitjans. També es proporcionaran estratègies i eines amb les quals dirigir amb èxit la comunicació de l’R+D+I. L’activitat serà duta a terme per Eva Loste, directora d’Ubik Media, agència de comunicació especialitzada en R+D.

Per a poder assistir a l’acte cal omplir el formulari d’inscripció disponible al lloc web de la UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter