Convocatòria: Individual Fellowships (IF 2014)

En el marc del programa Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Individual Fellowships (IF 2014), que forma part de les Marie Curie Actions. L’objectiu de la convocatòria és augmentar el potencial creatiu i innovador dels investigadors amb experiència que volen diversificar les seves competències individuals, per tal d’adquirir habilitats multidisciplinàries o interdisciplinàries, a través de la formació avançada i de la mobilitat internacional i intersectorial. El pressupost total per aquesta convocatòria és de 240,5 milions d’euros.

Aquesta convocatòria presenta dues modalitats de participació:
1. Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships (IF-EF): Beques individuals per a treballar en la investigació en el context europeu.
2. Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowships (IF-GF): Beques individuals per a treballar en la investigació fora d’Europa.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza l’11 de setembre de 2014. Per a informar-vos sobre el contingut de cada convocatòria i la documentació necessària, podeu consultar el Participant Portal de la CE, així com el lloc web de les Marie Curie Actions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter