Convocatòria: Beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials (2014)

L’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA), del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, ha obert la convocatòria de l’any 2014 de Beques per a la recerca sobre les autonomies polítiques territorials per a l’any 2014. L’objectiu és promoure l’estudi i la recerca sobre les autonomies polítiques territorials en els aspectes constitucional, polític, econòmic, social i administratiu, amb especial atenció al règim d’autonomia de Catalunya.

La quantitat màxima destinada a aquesta convocatòria és de 190.000 euros. Enguany, la convocatòria s’obre per a quatre modalitats:
Modalitat 1. Beques per fer estades de recerca a l’estranger.
– Modalitat 2. Una beca d’equip per a la realització d’un treball de recerca.
– Modalitat 3. Beques per a la realització de treballs de recerca individuals.
– Modalitat 4. Beques per a professors i investigadors d’universitats i centres de recerca estrangers per fer estades de recerca a universitats catalanes.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació requerida es tancarà el 14 d’abril de 2014. La presentació es pot realitzar a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT) de la Generalitat de Catalunya o bé presencialment al registre de l’IEA.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’IEA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter