Convocatòria: ICREA Senior Call (2014)

ICREALa Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha obert la ICREA Senior Call (2014), que disposa de 10 places d’investigador sènior en qualsevol àrea temàtica. Val a dir que a les dues convocatòries anteriors el nombre de places va ser de 20 (2012) i 15 (2013). Els candidats seleccionats tindran un contracte permanent amb ICREA, i treballaran en universitats o centres de recerca de Catalunya. Es requerirà que s’incorporin a la institució d’acollida abans del mes de setembre de 2015.

La convocatòria s’adreça a candidats amb una trajectòria científica sòlida. Les persones interessades a participar-hi hauran d’haver obtingut preferiblement el títol de doctor/a abans del 2010, i hauran de tenir quatre anys d’experiència en centres internacionals, a nivell pre-doctoral i/o post-doctoral. Només es consideraran els candidats que tinguin una carrera de recerca i una capacitat de lideratge excel·lents.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de maig de 2014, i cal realitzar la inscripció per via electrònica.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web d’ICREA, així com altres entrades sobre el tema publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter