Convocatòria: Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (JAE INTRO 2014)

El Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) ha obert la convocatòria de Becas de introducción a la investigación para estudiantes universitarios (INTRO 2014), en el marc del Programa Junta para la Ampliación de Estudios (JAE). Aquesta convocatòria està dirigida a estudiants universitaris interessats en iniciar una carrera investigadora, i possibilita la realització del treball de fi de grau en alguns dels instituts o centres del CSIC.

En total es concediran 100 beques, amb una durada tres mesos cadascuna, en règim de concurrència competitiva i d’acord amb els principis d’objectivitat i publicitat. La dotació econòmica màxima serà de 200.000 euros (2.000 euros per a cada beca).

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 20 d’abril de 2014. La documentació que cal presentar està disponible a la seu electrònica del CSIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter