Revista «Dossiers Agraris»: Nou número

«Dossiers Agraris» és una publicació periòdica de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), que es va iniciar l’any 1994. Cada número de la revista és una monografia sobre una problemàtica referent a l’agricultura catalana, en el sentit més ampli, tractada en un congrés o una jornada que han organitzat o en què han participat els diferents grups i seccions de la ICEA. L’últim número publicat en format d’accés obert és el volum 16 (2013).

Sota el títol d’«Innovacions en l’agricultura catalana en els darrers cent anys», el nou volum aplega les ponències que es van presentar a la jornada dedicada a les innovacions cientificotècniques de l’agricultura catalana, en commemoració del centenari de la creació de la Secció de Ciències Biològiques (SECCB) de l’IEC.

Per més informació, podeu consultar el lloc web de l’ICEA, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’Institut.

Una resposta a Revista «Dossiers Agraris»: Nou número

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter