Convocatòria: Co-Funding of Regional, National and International Programmes (COFUND 2014)

La Comissió Europea (CE), dins el programa Marie Curie Actions, ha obert la convocatòria Co-Funding of Regional, National and International Programmes (COFUND 2014). L’objectiu és estimular els programes regionals, nacionals o internacionals, per a fomentar l’excel·lència en la formació, mobilitat i promoció professional dels investigadors, i la difusió de les millors pràctiques de les Marie Curie Actions. El pressupost total d’aquesta convocatòria és de 80 milions d’euros.

 El programa COFUND 2014 presenta dues modalitats:
1. MSCA-COFUND-2014-DP: Marie Skłodowska-Curie Co-funding of regional, national and international programmes (COFUND-DP): Ajuts per a cofinançar programes de doctorat per a investigadors en la seva etapa inicial.
2. MSCA-COFUND-2014-FP: Marie Skłodowska-Curie Co-funding of regional, national and international programmes (COFUND-FP): Ajuts per cofinançar la mobilitat d’investigadors experimentats: incoming (atracció de talent) o outgoing (estades en altres països diferents).

La presentació de sol·licituds finalitza el 2 d’octubre de 2014. Per accedir a la documentació necessària podeu consultar el lloc web del Participant Portal.

Una resposta a Convocatòria: Co-Funding of Regional, National and International Programmes (COFUND 2014)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter