Revista «Educació Química (EduQ)»: Nou número

cover_issue_5453_ca_ES«Educació Química (EduQ)» és una revista en llengua catalana de periodicitat quadrimestral, editada per la Societat Catalana de Química (SCQ), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). El primer número va sortir l’any 2008 i vol ser un mitjà de difusió i intercanvi de propostes per a l’ensenyament de la química a tots els nivells. L’últim número publicat en format d’accés obert és el volum 15 (2013).

La revista posa un èmfasi especial en l’etapa educativa de secundària (12-18 anys), i en la divulgació de les relacions de la química amb la societat. Tanmateix és una eina per a facilitar estratègies i recursos didàctics i innovadors que promoguin la millora de la tasca docent del professorat vinculat a l’ensenyament de la química.

Per més informació, podeu consultar el lloc web de la SCQ, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter