Convocatòria: Acciones de dinamización «Proyectos Europa Excelencia» (2014)

La Secretaría de Estado de I+D+i ha publicat la convocatòria 2014 de les Acciones de dinamización «Proyectos Europa Excelencia», incloses en les actuacions del Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016). L’objectiu és impulsar la internacionalització de les activitats d’R+D i potenciar la participació d’investigadors prometedors en els programes de l’European Research Council (ERC). En concret, aquesta convocatòria finança parcialment les actuacions relacionades amb les propostes  avaluades positivament a la convocatòria 2013 de les ERC Consolidator Grants però que, per raons pressupostàries, no s’han pogut finançar.

El pressupost total màxim de la convocatòria és de 900.000 euros. Els ajuts podran finançar tot o part del pressupost sol·licitat a l’ERC, però en cap cas superaran un màxim de 85.000 euros per projecte. El termini d’execució de les actuacions serà d’un any.

El procediment de sol·licitud s’ha d’efectuar a través de la seu electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 29 de maig de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter