JRC Science Hub: el portal europeu de coneixement científic

JRCScience Hub és el nou lloc web de la iniciativa europea Joint Research Centre (JRC). Aquesta plataforma reuneix tot el coneixement científic produït internament per la Comissió Europea (CE) i  pels seus centres de recerca. El portal web integra informació sobre les activitats científiques del JRC; publicacions; eines internes i bases de dades; laboratoris; i instal·lacions de recerca singulars. L’objectiu d’Science Hub és millorar la transparència i obertura de la ciència, així com facilitar les polítiques d’accés obert de la recerca.

El portal Science Hub conté informació estructurada en 10 grans àrees científiquesAgriculture and food security; Economic and Monetary Union; Energy and transport; Environment and climate change; Health and Consumer protection; Information Society; Innovation and growth; Nuclear safety and security; Safety and Security; i finalment, Standards. A més, ofereix notícies d’actualitat sobre els resultats de recerca del JRC, així com d‘intercanvi i d’oportunitats de col·laboració entre els responsables polítics, la comunitat científica i la indústria.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web Science Hub.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter