Lliurament de premis de la XIX Prova Cangur de Matemàtiques

278045_thumbnail_320_-1_269341_proves-cangurEl dijous 15 de maig es lliuraran els premis de la XIX Prova Cangur de Matemàtiques. Es tracta d’una activitat impulsada per l’associació internacional Kangourou Sans Frontières i des de l’any 1996 és convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

L’objectiu és fomentar les matemàtiques entre els joves estudiants. L’acte de lliurament tindrà lloc a les 18.00 hores a l’auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

En concret, la prova consisteix a resoldre en una hora i quart 30 problemes matemàtics de dificultat creixent i de resposta tancada. En aquesta edició, a Catalunya, Andorra i la Franja de Ponent, s’hi van inscriure 23.283 estudiants de secundària i batxillerat.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCM, així com l’entrada publicada recentment al portal de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter