«Comunicació: Revista de Recerca i d’Anàlisi»: Nou número

comunicacioLa revista «Comunicació: Revista de Recerca i d’Anàlisi» és una publicació bianual (des de 2010) editada per la Societat Catalana de Comunicació (SCC), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). La revista publica articles inèdits relacionats amb la comunicació com a ciència social. Recentment s’ha publicat el número 1 del volum 31 (2014) en format d’accés obert.

La publicació va néixer l’any 1991 amb el nom de «Treballs de Comunicació». Actualment, els resums dels articles que inclou es poden consultar en la llengua original i en anglès. «Comunicació: Revista de Recerca i d’Anàlisi» es troba indexada en les bases de dades següents: Latindex (acomplerts 33 criteris de 33); MIAR; DICE; RESH; ISOC-CSIC; RACO; Dialnet; CCUC; DOAJ; i e-revist@s. A més, la revista ocupa la posició 321 del rànquing «H Index Communication Journals According to Google Scholar Metrics (2008-2012)»elaborat pel grup de recerca Evaluación de la Ciencia y de la Comunicación Científica (EC3 Metrics) de la Universidad de Granada (UGR), que inclou les revistes de comunicació d’arreu del món. Aquesta presència se suma a la que ja tenia a Carhus Plus 2010 i IN-RECS quan s’anomenava «Treballs de Comunicació».

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCC, així com l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter