Revista «Treballs de la Societat Catalana de Geografia»: Nou número

revistaLa revista semestral «Treballs de la Societat Catalana de Geografia» ha publicat en format d’accés obert el número 76 (desembre 2013). Aquesta publicació, iniciada l’any 1984, té com a objectius divulgar l’enfocament científic de la geografia, sensibilitzar la societat envers els diversos problemes territorials, socials i ambientals, i finalment, enriquir el bagatge científic català en aquest àmbit. La revista està editada per la Societat Catalana de Geografia (SCG), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Els resums dels articles d’aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en anglès i castellà. A més,  «Treballs de la Societat Catalana de Geografia» es troba indexada a les bases de dades següents: DICE; Latindex; RESH; CIRC; CARHUS Plus; MIAR; ISOC; i, per últim, URBADOC.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la SCG i també l’Hemeroteca Científica Catalana (HCC) de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter