Simposi: «La universitat de Catalunya, ahir i avui»

SIMPOSILa Societat Catalana d’Estudis Històrics (SCEH), filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), i el Centre d’Història Contemporània de Catalunya (CHCC), de la Generalitat de Catalunya, han organitzat el simposi «La universitat de Catalunya, ahir i avui», que s’inaugurarà demà 21 de maig, a les 9.45 hores. L’objectiu és aprofundir en els antecedents històrics i en l’evolució de la universitat per tal de situar aquesta institució en el centre de la reflexió actual. L’entrada és lliure i tindrà lloc a la sala Prat de la Riba de l’Institut.

El programa consta d’un seguit intervencions en què es tractaran diverses qüestions: els estudis sobre la història de la universitat a Catalunya; l’anàlisi de la universitat medieval i moderna; la universitat borbònica de Cervera; la universitat de Barcelona en els segles XIX i XX; la universitat durant la Segona República; i finalment, el paper d’aquesta institució durant la transició i la democràcia.

Per més informació podeu consultar el lloc web de la SCEH, així com la notícia publicada al portal de l’IEC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter