Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2014

festivalL’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona organitza el Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2014 del dia 4 al 20 de juny. L’objectiu és difondre i apropar la cultura científica i tecnològica a la ciutadania, així com donar a conèixer la tasca dels científics i enginyers a les universitats, als centres de recerca i tecnològics, i a les empreses. L’acte d’inauguració serà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el dia 4 a les 18 hores. Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic de totes les edats i disciplines.

La conferència «Grafè, Recerca i Empresa. Una excepcional aposta per la Innovació i la competitivitat a Europa», a càrrec d’Andrea Ferrari, encetarà l’esdeveniment. En aquest sentit, el grafè es considera un material prodigiós del segle XXI que pot impulsar una autèntica revolució industrial, amb importants repercussions en l’economia mundial. En la sessió també hi intervindran investigadors de l’Institut Català de Ciències Fotòniques (ICFO), i de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2).

Dins del marc d’aquest festival, s’inscriu la Jornada Recerca i Empresa: Col·laborar per competir millor. La finalitat és recollir la visió i experiència dels diferents agents del procés de la recerca i la innovació a Catalunya a mitjà i llarg termini. La Jornada compta amb el suport de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i tindrà lloc el dia 5 de juny al Disseny Hub Barcelona. Per assistir cal una inscripció prèvia a través del web.

Per més informació, podeu consultar el lloc web del Festival.

Una resposta a Festival Ciència, Tecnologia i Innovació 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter