Convocatòries: 3rd Health Programme (2014)

Health ProgrammeEl 3rd Health Programme (2014-2020) ha obert dues convocatòries per a l’any 2014. Aquest programa és el principal instrument de la Comissió Europea (CE) per implementar la iniciativa Health Strategy i compta amb un pressupost total de 449,4 milions d’euros.

Les dues convocatòries obertes són:

a) Call for Proposals for Framework Partnership for Operating Grants (HP-FPA-2014)Convocatòria adreçada a organismes no governamentals i xarxes que treballen a escala europea en qualsevol de les prioritats temàtiques del 3rd Health Programme (2014-2020). Per a l’any 2014, s’incentivaran els àmbits de les malalties cròniques, càncer, VIH/SIDA, malalties rares i prevenció del tabaquisme. El pressupost de la convocatòria és de 4,65 milions d’euros.

b) Call for Proposals for Projects (HP-PJ-2014): Convocatòria de projectes sobre malalties cròniques, envelliment, comercialització de productes mèdics, vigilància en salut i infeccions. El pressupost de la convocatòria és de 12,3 milions d’euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 25 de setembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del 3rd Health Programme (2014-2020).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter