Convocatòria: ERC Advanced Grants (2014)

ERCEn el marc del programa Horizon 2020, l’European Research Council (ERC) ha convocat les prestigioses ERC Advanced Grants (2014), amb un pressupost global de 450 milions d’euros. En les convocatòries anteriors, els investigadors dels territoris de llengua i cultura catalanes hi han obtingut resultats excel·lents.

La convocatòria presenta ajuts per donar suport a investigadors consolidats amb una trajectòria científica reconeguda que impulsin progressos substancials en la frontera del coneixement. L’únic criteri de selecció és l’excel·lència científica de les propostes presentades per investigadors de qualsevol nacionalitat i establerts a un Estat membre de la Unió Europea (UE) o a un país associat. El finançament màxim per a cada ajut és de 2,5 milions d’euros per un període no superior als 5 anys. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 21 d’octubre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria oficial, a més de les entrades sobre els ajuts ERC publicades a aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter