Convocatòria: LIFE Action Grants (2014)

LIFE

En el marc del programa LIFE (2014-2020), la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria LIFE Action Grants (2014) per als subprogrames Environment i Climate Action, amb un pressupost global de 283,123 milions d’euros.

El subprograma Environment cobreix tots els tipus de projectes: “tradicionals”, preparatoris, integrats, d’assistència tècnica i d’enfortiment de capacitats. El pressupost global és de 238,863 milions d’euros, dels quals un mínim del 55% serà dedicat a projectes de suport a la conservació de la natura i la biodiversitat. D’altra banda, en el subprograma Climate Action només hi tenen cabuda els projectes “tradicionals” i els d’enfortiment de capacitats. El pressupost total és de 44,26 milions d’euros.

Per preparar les sol·licituds, cal consultar les explicacions completes sobre criteris d’elegibilitat, procediments, taxes de cofinançament i altres detalls disponibles al lloc web del programa LIFE (2014-2020). Els projectes “tradicionals” s’han de sol·licitar a través de la pàgina web eProposal, mentre que per a la resta, cal usar els formularis específics de cada tipus.

Els terminis de presentació de sol·licituds varien segons el tipus i l’àrea d’actuació dels projectes.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web del programa LIFE (2014-2020).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter