Convocatòria: Twinning (2015)

EC - Research & InnovationEn el marc del programa Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Twinning (2015), amb un pressupost global de 64,12 milions d’euros. Es tracta de finançar accions de suport i coordinació amb l’objectiu de potenciar les relacions entre institucions de països i regions membres amb diferents nivells de recerca. Les institucions de recerca intensiva tendeixen a col·laborar cada cop més en grups tancats i, per tant, es pretén crear vincles entre entitats amb potencial i les capdavanteres en el seu camp a escala internacional.

El termini per presentar sol·licituds finalitzarà el 2 de desembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter