Convocatòria: Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior (2014)

ministerioEl Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD) ha convocat les Ayudas para proyectos arqueológicos en el exterior per a l’any 2014. L’objectiu és finançar projectes internacionals de recerca i intervenció arqueològica, en règim de concurrència competitiva. Els projectes que es plantegin en el marc dels convenis de cooperació cultural subscrits per l’Estat espanyol amb altres països i prèviament informats per l’ambaixada espanyola al país on es desenvoluparà el projecte tindran una atenció prioritària.

Les activitats que s’acullin a aquesta convocatòria es podran realitzar des de l’1 de gener de 2014 fins al 30 de juny de 2015. El termini de presentació de sol·licituds és el 4 d’agost del 2014 i cal fer-la a través de la Seu Electrònica del MECD.

Podeu consultar detalladament la convocatòria al núm. 162 del Boletín Oficial del Estado (BOE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter