Convocatòria: Proyectos de investigación sobre drogodependencias (2014)

pnsd1El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (MSSI) ha obert la convocatòria de l’any 2014 de les Ayudas económicas para el desarrollo de proyectos de investigación sobre drogodependencias. La convocatòria s’emmarca dins el Programa Nacional de Biomedicina i d’acord amb el Plan Nacional sobre drogas (PNSD). L’objectiu és finançar projectes de recerca sobre drogodependències realitzats per entitats d’R+D+I públiques o privades sense ànim de lucre, en règim de concurrència competitiva. Es considera prioritari el principi d’equitat social en les polítiques de recerca sobre drogues i n’inclou la perspectiva de gènere.

Els projectes finançats per a aquestes ajudes es poden presentar com a projectes individuals o coordinats. Es consideren prioritaris els temes de drogodependències següents:
1. Prevenció selectiva i indicada en relació al consum abusiu de l’alcohol i cànnabis associats o indistints, i fonamentalment dirigits a menors.
2. Cost social de les addiccions.
3. Millora de la qualitat i resultats del procés terapèutic.
4. Estratègies de reinserció sociolaboral.
5. Actuacions en els entorns penitenciaris.
6. Prevenció i intervenció en drogodependents en l’àmbit laboral.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 5 d’agost de 2014. Es poden presentar en paper o a través de la Seu Electrònica del MSSI.

Per a informar-vos en detall, podeu consultar el lloc web del PNSD.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter