Convocatòria: Health Co-Ordination Activities (2015)

EC - Research & InnovationEn el marc del programa europeu Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Health Co-Ordination Activities (H2020-HCO-2015). Aquesta convocatòria s’inscriu en el desafiament social Health, Demographic Change and Wellbeing, que pretén invertir per assolir una salut millor de tota la població europea.

Aquesta convocatòria finançarà els temes següents: investigació en malalties cerebrals i trastorns del sistema nerviós; resistències antimicrobianes; malalties cardiovasculars; malalties cròniques; i, per últim, establiment d’un marc legal per crear un sistema de xarxes europees de referència.

El pressupost global de la convocatòria és de 29 milions d’euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 21 d’abril de 2015.

Per obtenir informació més detallada, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter