Convocatòria: Ajudes per a la contractació de personal d’I+D+i en empreses (EXPANDE 2014)

IVACEL’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana ha obert la convocatòria d’Ajudes per a la contractació de personal d’I+D+i en empreses (EXPANDE) per a l’exercici 2014. La convocatòria pretén augmentar la capacitat de les empreses per a desenvolupar activitats d’R+D+I mitjançant la contractació de personal especialitzat i així potenciar la creació d’ocupació qualificada. Els llocs de treball creats s’hauran de mantenir, com a mínim, durant 2 anys a partir de l’1 de gener de 2015.

La convocatòria presenta 3 línies d’actuació:
Actuació 1: Contractació per PIME de personal per a desenvolupar exclusivament activitats d’R+D+I (5 contractes com a màxim).
Actuació 2: Contractació per grans empreses de personal per a desenvolupar exclusivament activitats d’R+D+I (5 contractes com a màxim).
Actuació 3: Contractació de personal tècnic (10 contractes com a mínim).

Els beneficiaris poden ser empreses industrials (PIME i/o gran empresa) o de serveis intensius en coneixement d’alta tecnologia (telecomunicacions, informàtica i R+D). El pressupost de la convocatòria és d’1 milió d’euros per a l’any 2014, que s’estima ampliar a 500.000 euros per al 2015. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 25 de setembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de l’IVACE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter