Convocatòria: Ayudas a las acciones de dinamización de carácter internacional Europa Redes y Gestores (2014)

La Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación  ha obert la convocatòria per a l’any 2014 de les Ayudas correspondientes a las acciones de dinamización de carácter internacional Europa Redes y Gestores. L’objectiu és reforçar o crear estructures sostenibles de gestió i promoció internacional de projectes d’R+D+I per promoure i facilitar la participació de grups de recerca espanyols en programes internacionals, sobretot al programa europeu Horizon 2020. També es tracta d’impulsar el treball en xarxa per crear sinergies entre agents del sistema espanyol de ciència, tecnologia i empresa.

El pressupost total de la convocatòria és de 5,3 milions d’euros. Les subvencions podran cobrir fins a un màxim de 250.000 euros per cada actuació.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu Electrònica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el dia 9 de setembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter