Convocatòria: Ayudas para contratos predoctorales «Severo Ochoa» para la formación de doctores en los Centros/Unidades de Excelencia «Severo Ochoa» (2014)

Excelencia Severo OchoaLa Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación  ha obert la convocatòria per a l’any 2014 de les Ayudas para contratos predoctorales «Severo Ochoa» para la formación de doctores en los Centros/Unidades de Excelencia «Severo Ochoa». Els ajuts tenen l’objectiu de formar doctors mitjançant el finançament de contractes laborals predoctorals de personal investigador en formació que vulgui realitzar una tesi doctoral en els centres i unitats d’excel·lència acreditats pel Programa Severo Ochoa (dels 18 centres acreditats, 8 són catalans i 2 valencians).

A més d’impulsar els contractes de personal investigador en formació, els ajuts finançaran la contractació laboral d’un any dels doctorands que obtinguin el títol de doctor abans de l’inici de la darrera anualitat de l’ajut. Així mateix, s’autoritzen quantitats suplementàries per a les matrícules de doctorats i per a reforçar l’especialització i la internacionalització dels investigadors predoctorals amb estades breus a centres d’R+D, incloses empreses, sobretot a l’estranger.

Els ajuts tindran una durada de 4 anys i la quantitat anual per a cada contracte serà de 20.600 euros. El nombre de contractes que es podran finançar és de 94. Així, la quantitat total màxima d’ajuts és de 8,756 milions d’euros.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu Electrònica de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de setembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de Investigación, Desarrollo e Innovación, així com altres entrades sobre el tema publicades en aquest blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter