Convocatòria: Beques i ajudes de la Generalitat Valenciana (2015)

Generalitat ValencianaLa Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha publicat l’Orde 64/2014, de 31 de juliol, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes per a la promoció de la investigació científica, el desenrotllament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana. En els annexos de l’ordre es descriuen les normes generals de procediment, així com els termes específics de totes les beques i ajuts.

A continuació es detallen les 14 convocatòries de beques i ajuts que estaran obertes fins al dia 20 de setembre de 2014, llevat dels casos que s’indiqui el contrari.

Ajudes per a la contractació

– Programa VALi+d: Ajudes per a la contractació de personal investigador en formació de caràcter predoctoral, Programa VALi+d (ACIF)

– Programa VALi+d: Ajudes per a la contractació de personal investigador en formació en fase postdoctoral (APOSTD)

– Programa Gerónimo Forteza. Ajudes per a la contractació de personal de suport en organismes d’investigació de la Comunitat Valenciana (FPA) – Ajudes a grups d’investigació de qualitat contrastada

– Ajudes per a la contractació de personal de suport vinculat a un projecte de transferència dels resultats d’investigació o d’innovació (APOTI)

Beques per a estades

– Beques per a estades de becaris i contractats predoctorals en centres d’investigació fora de la Comunitat Valenciana (BEFPI)

– Beques per a estades de personal investigador doctor en centres d’investigació fora de la Comunitat Valenciana (BEST)

– Ajudes per a estades de personal investigador en empreses de la Comunitat Valenciana (AEST)

– Beques del programa Santiago Grisolía

Projectes d’investigació i accions complementàries

– Ajudes per a la realització de projectes d’I+D per a grups d’investigació emergents (GV)

– Ajudes complementàries per a projectes d’I+D (ACOMP) – Ajudes a grups d’investigació de qualitat contrastada

Altres ajuts

– Ajudes per a grups d’investigació consolidables (AICO)

– Ajudes per a l’organització i difusió de congressos, jornades i reunions de caràcter científic, tecnològic, humanístic o artístic de caràcter internacional (AORG)

– Ajudes per a la promoció de la investigació en els parcs científics de les universitats (PPC)

– Programa Prometeu per a grups d’investigació d’excel·lència, que van accedir al programa Prometeu en 2011. Fase II (PROMETEO). Termini: Fins al dia 30 de desembre de 2014.

Tota la informació necessària, així com els models d’impresos normalitzats, estan disponibles al lloc web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter