Convocatòria: Acciones de dinamización “Redes de Excelencia” (2014)

MINECOLa Secretaría de Estado de I+D+I ha obert la convocatòria 2014 de les Acciones de dinamización “Redes de Excelencia”. L’objectiu consisteix a fomentar la creació i desenvolupament de xarxes de recerca mitjançant l’establiment de sinèrgies entre diferents grups d’investigació. En darrer terme, es tracta d’optimitzar els resultats i recursos per impulsar les activitats d’R+D+I i contribuir al progrés del coneixement científic.

La convocatòria distingeix dos tipus de xarxes:
a) Redes CONSOLIDER: Formades per grups de recerca que han participat en un mateix projecte CONSOLIDER de les convocatòries 2006-2010.
b) Redes temáticas: Constituïdes per un mínim de 4 i un màxim de 10 grups de recerca amb afinitat temàtica. Com a mínim la meitat dels grups han d’haver participat en algun projecte d’investigació fonamental no orientada del Plan Nacional de Investigación, Desarrollo e Innovación (2008-2011).

El pressupost total de la convocatòria és de 2,357  milions d’euros. Els ajuts estaran destinats a finançar despeses de personal, d’organització i assistència a activitats científiques i tècniques de la xarxa, i altres despeses relacionades amb les activitats per a les quals hagin estat concedides.

Les sol·licituds han de presentar-se a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO). El termini de presentació finalitzarà el dia 25 de setembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el lloc web de la Secretaría de Estado de I+D+I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter