Convocatòria: Call for proposals for Communication actions (ERC-2014-SUPPORT-1)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria per a l’any 2014 Call for proposals to identify and implement novel ways to highlight the work funded by the ERC and reach out a wider public (ERC-2014-SUPPORT-1). Amb aquesta convocatòria l’ERC vol impulsar a una sèrie d’accions de comunicació per fer arribar els seus projectes de recerca a la màxima audiència possible, inclosos investigadors, estudiants, mitjans de comunicació, polítics, empresaris i públic en general.

Les 2 propostes que seran seleccionades (per un màxim de 4 anys) han d’anar més enllà de les tradicionals trobades científiques i adquirir una perspectiva nova i creativa. Les accions poden ser implementades per una organització o per un consorci.

El pressupost total de la convocatòria és d’1,6 milions d’euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 16 de desembre de 2014.

Per a més informació, podeu consultar el Participant Portal de la Comissió Europea (CE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter