Convocatòria: Subvenciones a proyectos de investigación fundamental orientada y acciones complementarias (2014)

INIAL’Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA) ha obert la convocatòria de les Subvenciones a proyectos de investigación fundamental orientada y acciones complementarias per a l’any 2014. Dins el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación (2013-2016), la convocatòria pretén abordar els següents reptes: Seguridad y Calidad Alimentaria; Actividad Agraria Productiva y Sostenible; i finalment, Sostenibilidad de los Recursos Naturales e Investigación Marina y Marítima.

La convocatòria presenta dues modalitats de participació:

a) Projectes d’R+D (individuals o coordinats, amb una durada màxima de 3 anys)
1. Projectes R+D que s’ajustin a les línies fixades per l’INIA.
2. Projectes R+D emergents els objectius dels quals van dirigits al diagnòstic i control de plagues i malalties, tant en espècies vegetals com animals, que hagin estat detectades en territori espanyol, per primera vegada en els últims 3 anys.

b) Accions complementàries (termini d’execució d’1 any, en alguns casos ampliable fins a 3)
1. Actuacions per a fomentar la participació en programes internacionals.
2. Organització de congressos, seminaris, jornades i cursos nacionals o internacionals de caràcter científic i tècnic.
3. Accions per a facilitar l’intercanvi i la transferència de coneixement entre grups del sistema de ciència, tecnologia i empresa.
4. Suport a la conservació dels recursos genètics d’interès agroalimentari.

La quantitat màxima destinada a finançar aquesta convocatòria és de 12,8 milions d’euros, però pot augmentar fins a 3 milions més si es produeix una pujada del crèdit disponible. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 17 d’octubre de 2014 i s’ha de realitzar a través de l’aplicació telemàtica del lloc web de l’INIA.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat Convocatorias del lloc web de l’INIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter