Convocatòria: Subvenciones al desarrollo de actividades y proyectos de investigación en el área de tráfico, movilidad y seguridad vial (2014)

índexLa Dirección General de Tráfico (DGT) del Ministerio del Interior ha obert la convocatòria de Subvenciones destinadas al desarrollo de actividades y proyectos de investigación en el área de tráfico, movilidad y seguridad vial per a l’any 2014.

La convocatòria subvenciona projectes d’investigació (1,37 milions d’euros) i accions complementàries (150.000 euros) que contemplen les modalitats següents:
a) Realització d’activitats d’intercanvi de coneixements i difusió científica en matèria de trànsit, mobilitat i seguretat viària.
b) Activitats d’anàlisi i avaluació de la investigació en aquestes tres àrees.
c) Activitats per a la consolidació i coordinació de recursos, en particular les orientades a la formulació de projectes d’àmbit europeu.

Els beneficiaris dels projectes podran ser centres públics d’R+D+I, centres privats de recerca i desenvolupament universitaris i centres tecnològics. Per a la realització d’accions complementàries també hi podran participar fundacions i altres entitats privades sense ànim de lucre que realitzin activitats d’R+D+I.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 13 d’octubre de 2014 a les 15 hores i s’haurà de realitzar a través de la Seu Electrònica del Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO).

Per més informació, podeu consultar el lloc web del Ministerio del Interior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter