Convocatòria: Energy Efficiency – PPP EEB and Spire Topics (2015)

Horizon 2020En el marc del programa Horizon 2020, la Comissió Europea (CE) ha obert la convocatòria Energy Efficiency – PPP EEB and Spire Topics per a l’any 2015. La finalitat de la convocatòria és impulsar projectes d’R+D+I sobre eficiència energètica en 2 àmbits concrets:

a) Buildings design for new highly energy performing buildings (EE-02-2015): Projectes d’innovació centrats en el desenvolupament i demostració de solucions que redueixen significativament el cost dels nous edificis eficients.

b) New technologies for utilization of heat recovery in large industrial systems, considering the whole energy cycle from heat production to transformation, delivery and end use (EE-18-2015): Accions de recerca i innovació sobre tecnologies, tècniques i enfocaments operatius per recuperar la calor residual dels processos industrials amb l’objectiu de transformar-la en formes d’energia útil per a la societat.

El pressupost total de la convocatòria és de 17 milions d’euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 4 de febrer del 2015.

Per ampliar la informació, podeu consultar el Participant Portal de la CE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter