Convocatòria: ERC Starting Grants (2015)

ERCL’European Research Council (ERC) ha obert la convocatòria ERC Starting Grants per a l’any 2015. Aquest programa està adreçat als millors investigadors novells (la mitjana d’edat és d’uns 35 anys) per desenvolupar idees en les fronteres del coneixement científic actual, a més de constituir els seus propis equips de recerca.

Els beneficiaris d’aquests ajuts d’excel·lència rebran un màxim de 2 milions d’euros per desenvolupar projectes de fins a 5 anys de durada. El pressupost total de la convocatòria és de 430 milions d’euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 3 de febrer de 2015.

Per a més informació, podeu consular el Participant Portal de la Comissió Europea (CE).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció
Butlletí mensual
Twitter